Hvem er Butik Lunden

Hvem er Platinum Vetactive v/Butik Lunden
 
 
Butik Lunden ejes og drives af Helle og Allan Bekker. Vores baggrund er mange års arbejde med hunde, både som almindelig hundeejer, opdrætter, hundeinstruktør, ringtræner, ID mærker og derudover er Helle dommer også i Dansk Kennel Klub regi. Glæden ved egne og andres hunde og deres trivsel og sundhed, er en meget vigtig grund for opstarten af Butik Lunden og det er stadig det, der driver os i dagligdagen. Vi tilbyder et bredt udvalg i hundefoder, sunde snack og trænings godbidder.
 
I sommeren 2014 blev vi officiel Platinum Partner for Danmark og det er med stor stolthed, vi kan præsentere dig for Platinum Hundefoder i Danmark.
I 2021 fik vi muligheden for at præsenterer Platinum dyrlæge serie Platinum Vetactive
 
 
Platinum VetActive Hundefoder er noget ganske særligt!
Her får du endelig muligheden for at tilbyde din bedste ven et specialfoder i Platinum Kvalitet.

Platinum Hundefoder

Vi anbefaler Platinum hundefoder fordi... Når kun det bedste er godt nok til vores hunde, er Platinum Hundefoder et oplagt valg, hos Platinum hundefoder sættes der særlig vægt på de ingredienser, der indgår i dette kvalitets hundefoder, og i den forbindelse, har Platinum bevidst taget en anden tilgang til fremstilling af hundefoder: Platinum hundefoder bruger mindst 70 procent Fersk kød i deres hundefoder! Sammensætningen sigter efter ulvens naturlige byttedyr, derfor er 70% kød og resten udgøres af grøntsager, urter, olier m.m. Til hvert kilo færdig Platinum hundefoder bruges 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koges nænsomt i 2 timer, køles ned til stue temperatur. Herefter tilsættes vitaminer og mineraler, dette sikre optimal udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses Platinum hundefoder til piller med et naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærende hundefoder i særlige kvalitet. Vi har siden 2014 brugt Platinum i vores eget opdræt, og uanset hvilken en race du har, bør du overveje Platinum til dine hunde.

 

Venlig hilsen

Helle og Allan Bekker

Butik Lunden

Vamdrupvej 5A

6600 Vejen

Mail: mail@butiklunden.dk

Telefon: 40803132

Telefon tid mandag til torsdag 9-17, fredag 9-15

keyboard_arrow_up